A mérnöki célokra szánt gépeink a játékra szánt FLASH PC-khez hasonló felépítésűek, hiszen itt is a processzor, memória és videokártya kell leginkább hangsúlyos legyen. Talán ez a leginkább specifikus kategória, hiszen ahány szoftver, annyi különböző specifikáció létezik és nagyon nehéz ahhoz az adott mérnöki programhoz igazítani a legmegfelelőbb hardvert. Mivel a mérnök fogalom az ókori polihisztor, "mindent tudó" ember ideálból ered, úgy is mondhatánk, hogy egy ilyen gép személyre szabása legalább annyira nehéz feladat, mint a mai modern korban mérnöknek lenni...

Minőségi termékeinkkel szeretnénk a különböző mérnöki irányzatok és rétegek igényeit kiszolgálni, ezért a népszerűbb tervezőszoftverek számára a gyártó által legalkalmasabbnak vélt hardvert fogjuk összeállítani, a már megszokott FLASH minőségben!

A FLASH NRG PS sorozat elsőként az Adobe Photoshop képszerkesztő program számára nyújtja a legmegfelelőbb hardvert. Erős processzort, különálló videokártyát és rengeteg memóriát.

A FLASH NRG CAD a 3 dimenziós mérnöki (pl. épülettervező) alkalmazásokhoz nyújt remek teljesítményt. Itt erős processzor, csúcskategóriás integrált videokártya megoldás és megfelelő mennyiségű memória áll rendelkezésre.

A FLASH NRG 3D az igen népszerű, 3D Studio max grafikai és animációs tervező programokhoz épül. Mivel ez egy igen hardverintenzív szoftver, így a csúcskategóriás processzor és videokártya mellé rengeteg memória is társul.

A FLASH NRG MC a zene szerelmeseinek készül, a legkülönbözőbb stúdió és zenei programokhoz. Erős processzor, sok memória és egyszerű videokártya jellemzi.