A FLASH SERVER termékcsaládunkat elsősorban kis - és középvállalkozások számára terveztük. Az évek során számos referenciát szereztünk ezen a területen is, így nyugodtan állíthatjuk: találtunk olcsóbb alternatívát a kisebb cégek kiszolgáló rendszereihez. A Windows Serverben és Linuxban is jártas mérnök kollégáink számos ilyen rendszert üzemeltetnek szerte a városban, így első kézből értesülünk és tapasztaljuk meg ennek a piacnak a nehézségeit és kívánalmait, ezzel téve egyúttal megfelelő termékké a FLASH SERVER-t. Vásárlóink biztosak lehetnek abban is, hogy ebből kifolyólag segítséget tudunk adni az adott szerepkörhöz legfelelőbb szerver célú gép kiválasztásához.

Az ügyfélelégedettséget szeretnénk ezen termék esetében is a lehető legjobb szinten tartani, ezért a piaci szegmens kívánalmainak megfelelően a normál FLASH PC családhoz mérten is sokkal szigorúbb tesztelési metódusokat alkalmazunk a gép minden apróbb elemét illetően. Továbbá itt hatványozottan érvényes az alkatrész cseregarancia és a könnyű bővíthetőség, mivel egy esetleges meghibásodás esetén mindig tartunk készleten a kritikus alkatrészekből. A FLASH SERVER család minden eddigi termékünknél szélesebb támogatást élvez, mind a szoftverek, meghajtóprogramok és a technikai segítségnyújtás területein.

Külön, személyre szabott árajánlat alapján vállaljuk cégek teljes IT infrastruktúrájának, ezzel együtt a szerverek telepítését és üzemeltetését is.